Exclusieve wandtegels voor elk interieur

X-tiles helpt je

te realiseren

jouw droomwand

Wij hebben verschillende soorten wandtegels voor ieder budget. Hieronder, of in het menu hierboven kun je een keuze maken voor meer informatie over onze verschillende wandtegels. Heb je dé wandtegel gevonden , vergeet dan niet dat er ook lijm en voegsel nodig is om jouw droomwand te realiseren.

Wij helpen je jouw
droomwand te realiseren

Wij hebben verschillende soorten wandtegels voor ieder budget. hieronder, of in het menu hierboven kun je een keuze maken voor meer informatie over onze verschillende wandtegels. heb je dé wandtegel gevonden , vergeet dan niet dat er ook lijm en voegsel nodig is om jouw droomwand te realiseren.

Op zoek naar een wandtegel die past in jouw interieur? Bekijk ons online assortiment of kom langs en zie de tegels in het echt.

Grote Voorraad

Wij hebben veel wandtegels op voorraad, zoals de unikleuren van de Friese witjes, vrijwel alle kleuren Spaanse witjes en natuurlijk de Marokkaanse zelliges. Dit betekent voor jou dat je snel aan de slag kunt. Laat je je tegels bezorgen? Dan duurt het meestal zo’n 3-5 werkdagen tot jij jouw droomtegels in ontvangst kan nemen. 

Wil jij jouw tegels laten bezorgen? Dat kan! kleine pakketten versturen wij met Postnl. gaat het om grotere pakketen, pallets of zwaar materiaal, dan versturen wij het pakket met Hoekstra.

Kun je niet wachten en wil je direct aan de slag? Afhalen is nog sneller. Bovendien kun je dan gelijk onze voorbeeldwanden met onze wandtegels in het echt bekijken 

Showroom & magazijn

Wil je onze handgemaakte wandtegels in het echt bekijken? Dat kan! In de showroom van Kersbergen in Ameide hebben wij onze wandtegels op verschillende droomwanden geplaatst. Zo kun je een goed idee krijgen hoe jouw droomwand eruit kan komen te zien. 

Kersbergen is hierin voor ons een partner die ons assortiment perfect aanvult met hun natuurstenen vloeren. ZIj hebben een groot assortiment exclusieve natuurstenen vloeren, waarbij een droomwand een goede finishing touch is voor het interieur.  

Wij hebben onze tegelopslag bovendien in het magazijn van Kersbergen. Zo kun je eventueel direct jouw gekozen tegels meenemen. Wil je onze wandtegels in het echt komen bekijken? Kom gerust langs om inspiratie op te doen voor jouw droomwand.