Bejmat off white

Artikelnummer 300-066 Categorie

Onze bejmat in de kleurstelling off white. Een rechthoekige wandtegel die past bij veel interieurstijlen en te plaatsen is in verschillende legpatronen. De maatvoering van deze handgevormde tegels is circa 145mm x 47mm.

Prijs per doos a 0,5m2

 47,50 incl. BTW

Verwachting nieuwe voorraad: 18 augustus

Beschrijving

De populaire bejmat tegels staan bekend om hun rechthoekige vorm en is dan ook dé perfecte tegel om in een origineel legpatroon te verwerken. Denk aan halfsteens verband, recht op elkaar of 3 om 3. Wil je het echt sjiek maken, plaats dan de bejmat tegels in een visgraat patroon.

Deze bejmat tegels in de kleurstelling off white zijn geschikt voor zowel wand als vloer en ideaal als tegel in de keuken. De tegels hebben een maatvoering van circa 47 x 145mm en zijn circa 2cm dik.

Ons advies is om deze wandtegels te voegen met een lichte kleurstelling voeg. Een veelgebruikte voeg voor deze wandtegels is bijvoorbeeld Sopro Flexvoeg Wit. Dit geeft jouw droomwand een frisse uitstraling. Heb je een kleine droomwand die je moet tegelen? Dan kun je ook kiezen voor de Sopro Designvoeg in een handige 1kg verpakking. Dit is voldoende voor circa 1 tot 1,5m

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Afmetingen 145 × 47 × 20 cm