Over ons

OVER
X-TILES

Wij zijn X-tiles. Een klein bedrijf met, in onze ogen, een bijzondere collectie wandtegels. Onze tegels zijn geschikt voor ieder interieur en toepasbaar in vrijwel elke ruimte in een woning. Wij vinden dat onze collectie wandtegels geschikt zijn voor zowel de landelijke interieurs als ook de meer moderne interieurs. Met onze collectie wandtegels willen wij jou helpen het exclusieve hotelgevoel in huis te halen.

 

Team-x-tiles-001
Over ons
Team-x-tiles-003
Team-x-tiles-004

WAAROM
X-TILES

De naam X-tiles is bedacht door Johan en Willem en is een samensmelting van ‘exclusive’ en ’tiles’. Exclusief, omdat ons assortiment wandtegels uniek is en wij door eigen import verschillende tegels als enige kunnen aanbieden. 

Naast de online verkoop van onze wandtegels, houden wij ons bezig met de verkoop van natuursteen vloeren bij Kersbergen. Bij dit bedrijf merken we dat er veel misverstand is over natuursteen vloeren en het begrip exclusiviteit.  Veel mensen zien natuursteen als een exclusief product dat niet voor ieder budget toereikend is en alleen maar in hotels wordt toegepast. Toch is dit niet helemaal waar. Zo zijn er verschillende natuursteen vloeren die gelijk van prijs zijn als een keramische tegel, maar vind je ook zelfs natuurstenen vloeren die goedkoper zijn.

Het misverstand is in onze ogen dan ook dat een ‘exclusieve tegel’ altijd duur moet zijn. Wij vinden dat een exclusieve tegel zich niet alleen kan onderscheiden in prijs, maar juist in uitstraling en afwerking. Zo proberen wij met ons assortiment wandtegels het exclusieve gevoel naar onze klanten te brengen.

Willem-Speijer

Willem Speijer

"

online aanspreekpunt

willem
Speijer

Jouw aanspreekpunt als je vragen hebt over jouw order en de mogelijkheid voor het laten maken van jouw unieke wandtegel. Loop je tegen een probleem aan op de website? Stel dan je vraag aan hem en hij helpt je graag verder.  

"

adviseur tegelwerken

Johan
van der grijn

Jouw aanspreekpunt als je vragen hebt over het verwerken van jouw gekozen tegels. Weet je bijvoorbeeld niet goed welke lijm of type voegsel je kunt gebruiken? Dan helpt hij jou graag.

Johan-van-der-Grijn

Johan van der Grijn