Tegelzetbenodigdheden

Wandtegels plaatsen kun je zelf met onze tegelzetbenodigdheden

Ben je praktisch ingesteld en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan kun je jouw droomwand zeker zelf realiseren! Wij helpen je graag op weg door de juiste benodigdheden aan te bieden zoals onze voorstrijk, lijm en voegsel.

Verder hebben we een handige how-to geschreven hoe je jouw droomwand het beste kunt realiseren. In het stappenplan leggen wij stap voor stap uit welke handelingen jij moet uitvoeren en welke materialen je bij elke stap nodig hebt. Ook staan er tips over het voorbereiden van jouw droomwand als ook het maken van een tegelplan. Je kunt ook veel antwoorden vinden op onze website onder het kopje veelgestelde vragen.

Het belangrijkste ingrediënt voor jouw droomwand heb je vaak al zelf in huis, dat is namelijk geduld. Haast jezelf niet en voer het stap voor stap uit. Jouw droomwand hoeft niet binnen één dag klaar te zijn.

Begin eerst met het berekenen van het aantal benodigde tegels en ga bij jezelf na welke verdeling van tegels je wilt gebruiken. Een voorbeeld van een berekening van het aantal tegels vind je hier.

Check vervolgens het type ondergrond en pas hierop de voorstrijk aan die nodig is om jouw droomwand gereed te maken om de tegels op te plakken. Wanneer je een ‘zuigende ondergrond’ hebt, dan heb je andere voorstrijk nodig dan een ‘niet-zuigende ondergrond’. 

Plaats vervolgens jouw bestelling met tegels, voorstrijk, lijm en voegsel op onze website en wacht tot jouw bestelling wordt geleverd of klaarstaat om afgehaald te worden. Daarna kun je echt beginnen met het plaatsen van jouw wandtegels.

Heb je toch nog vragen over het plaatsen van de tegels voor jouw droomwand? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder.