Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij verzenden jouw tegels en tegelzetbenodigdheden naar elke plaats in Nederland. Voor kleine pakketten tot bijvoorbeeld 40 Friese witjes of 1 doos van 30 stuks Spaanse witjes schakelen wij PostNL in. Wij pakken jouw tegels goed in, zodat wanneer het pakket aankomt, jij direct aan de slag kunt met jouw droomwand. Voor grotere aantallen schakelen wij onze vaste vervoerder Hoekstra. Zij hebben een groot vrachtwagenpark met elke vrachtwagen uitgerust met pompwagen, zodat zij jouw pakket bij jou kunnen bezorgen.

Jouw bestelling wordt geleverd tot aan de deur. Dit betekent dat de pakketbezorger van PostNL of de chauffeur van Hoekstra je niet helpt om de tegels naar binnen te krijgen.

Kleine pakketten

De pakketten die met PostNL worden verzonden, zijn te volgen met de track&trace code die je van ons krijgt. In de meeste gevallen betekent het dat jij jouw pakket binnen enkele dagen na bestelling in ontvangst kan nemen. We hebben namelijk een grote voorraad en proberen elke dag de orders die zijn binnen gekomen te verwerken en direct bij een afleverpunt van PostNL te brengen.

Heb je een voorkeur voor dag dat je pakket wordt geleverd, laat het ons dan weten. Wij zorgen dan dat jouw pakket de dag ervoor bij het afleverpunt wordt ingeleverd. 

Track and trace voorbeeld PostNL
Bezorging x-tiles door Hoekstra

zware pakketten en pallets

Bij grotere aantallen, waarbij de vervoerder Hoekstra wordt ingeschakeld, kan het zijn dat je iets langer moet wachten op je pakket. Meestal zo’n 3-5 werkdagen. Wij maken het pakket klaar en wordt vaak een dag later bij ons magazijn door de vervoerder afgehaald. De daarop volgende dag wordt het dan in de meeste gevallen bij jou geleverd.

De transporteur zal je op de dag voor levering een melding sturen met het tijdstip van levering. Zorg dat er iemand aanwezig is op de afgesproken dag om jouw tegels in ontvangst te nemen. Je wilt natuurlijk niet dat iemand anders jouw droomwand in zijn huis gaat plaatsen.

Retourneren

Vrijwel al onze tegels worden handmatig en in verschillende batches geproduceerd. Dit betekent dat de voorraad van vandaag altijd iets in kleur en/of structuur kan afwijken van een nieuwe zending. Dit kan mogelijk zichtbare verschillen geven wanneer je twee verschillende batches naast elkaar plaatst.

Om deze reden hanteren wij een aangepast retourbeleid en vragen we hiervoor jouw begrip. We raden daarom aan om het aantal benodigde tegels goed uit te rekenen. Eventueel kunnen we helpen bij het uitrekenen.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, een artikel retour te sturen. Dit heet het zogenaamde herroepingsrecht. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een fysieke winkel zou doen. Dit geldt voor alle producten die wij standaard in ons assortiment en op voorraad hebben. Uitzondering hierop zijn tegels of producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt en onze sample pakketten.

Hoe stuur ik mijn producten retour?

Zijn jouw bestelde tegels toch niet helemaal hetgeen waar je naar op zoek bent en is het een product dat retour gestuurd mag worden volgens de omschrijving bij veelgestelde vragen? Dan mag je de tegels retour sturen.  Download het retourformulier, vul het in en stuur het per mail naar ons voordat je jouw producten komt terugbrengen.

Wil je zeker weten dat jouw bestelde producten retour mogen als het niet aan jouw verwachtingen voldoet? Lees dan even voor je besteld ons retourbeleid.

Verdrietig persoon retour tegels