Herders

Artikelnummer N/A Categorieën , Tag

Klassieke afbeeldingen van herders beschilderd op onze Friese witjes. Deze serie bestaat uit 12 verschillende afbeeldingen. Normaal wordt deze serie in blauw geschilderd, maar is ook mogelijk in grijs of mangaan.

Prijs per stuk

 35,50 incl. BTW

Beschrijving

Deze serie beschilderde witjes laat afbeeldingen zien van herders die hun vee laten grazen op de Hollandse velden. Deze beschilderingen worden standaard in blauw uitgevoerd, maar zijn ook mogelijk in zwart of mangaan. Vaak worden deze beschilderde witjes als strooitegel gebruikt achter bijvoorbeeld de kachel, haard of het fornuis.

Wij adviseren om de Friese witjes te plaatsen zonder zogenaamde afstandshouders of tegelkruisjes. De charme van deze tegels komt namelijk het best tot zijn recht wanneer deze (net als vroeger) vrijwel koud tegen elkaar worden geplaatst. Om de witjes een frisse uitstraling te laten behouden, adviseren wij de tegels in te voegen met een lichte kleur voeg zoals de Sopro Flexvoeg Plus wit of de Sopro Flexvoeg Plus jasmijn.

De beschildering wordt gemaakt op dezelfde kleurstelling als je van de unikleur Friese witjes kiest. Zo weet je zeker dat jouw gekozen afbeelding mooi opgaat in jouw droomwand.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Afmetingen 13 × 13 × 0,8 cm
Beschildering herders

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L

Andere suggesties