Kinderspelen dubbel – A t/m I

Artikelnummer TF1-18 a t/m i Categories , Tag

Hoe leuk is deze serie kinderspelen dubbel? Een serie beschilderingen van maar liefst 18 verschillende kinderspelen met daarop afbeeldingen van spelende vriendjes en vriendinnetjes.

Veel van deze spellen worden nog steeds door de jeugd gespeeld zoals vliegeren, stoeien of rijden met de poppewagen. Toch zijn er ook enkele meer onbekende spelen zoals pinkelen of karnen en wegen.

Prijs per stuk

 41,00 incl. BTW

Beschrijving

Deze serie kinderspelen dubbel bestaat uit maar liefst 18 verschillende afbeeldingen van jongens en meisjes die met elkaar spelen. Lekker met elkaar buiten spelen in het zand stoeien of in de winter schaatsen. De maatvoering van de Friese witjes is circa 13 x 13. De beschildering wordt gemaakt op dezelfde kleurstelling als je van de unikleur Friese witjes kiest. Zo weet je zeker dat jouw gekozen afbeelding mooi opgaat in jouw droomwand.

Deze tegels worden vaak gebruikt als strooitegel in een (droom) wand van Friese wandtegels. Ook kun je ze als plint gebruiken bij bijvoorbeeld het aanrecht of net boven de wasbak of fonteintje in het toilet.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Afmetingen 13 × 13 × 0,8 cm
Beschildering kinderspelen

A Stokpaardje, B Kruiwagen, C Tollen, D Hoepel, E Driekoningen, F Bokkewagen, G Poppewagen, H Vliegeren, I Kolven

Andere suggesties