Flora

Ons assortiment exclusieve wandtegels

Wij hebben een gekleurd en bijzonder assortiment wandtegels en daar zijn wij best trots op! Onze wandtegels zijn stuk voor stuk bijzonder en exclusief in hun verschijning. 

Het assortiment is eenvoudig in te delen in drie soorten wandtegels, namelijk de Friese witjes uit Nederland, de Spaanse witjes uit Spanje en de Marokkaanse zelliges uit Marokko. 

Alle drie soorten zijn geschikt voor gebruik in keuken, toilet en badkamer, maar een droomwand van onze wandtegels midden in jouw woonkamer is ook zeker mogelijk!

Elke wandtegel van de verschillende landen heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo hebben de Friese witjes de kenmerkende bakpunten en zijn ze gebakken op craquelé glazuur. De Spaanse witjes zijn bijzonder door de vele kleurtinten die je kunt kiezen en door de aantrekkelijke prijs in vergelijking met de andere wandtegels. 

De Marokkaanse zelliges zijn uniek in structuur en uitstraling en de bijzondere kleurtinten die je kunt kiezen. Zo zijn de metallic matte kleurtinten en de gold mix bijzonder in uitstraling en wekt bij iedereen het luxe gevoel op. Kortom, een gevarieerd assortiment waar we trots op zijn.

Bovendien helpen we jou graag om deze bijzondere wandtegels ook goed te verwerken door de juiste producten als voorstrijk en lijm aan te bieden. Zo hoef jij de deur niet meer uit om deze producten bij de bouwmarkt te halen en weet je zeker dat jouw wandtegels goed blijven zitten. 

Wil je meer weten over onze wandtegels en onze producten om ze te verwerken? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer.