TW15-ivoor

Artikelnummer 100-tw15-ivoor Categorieën ,

De Friese witjes in een warme ivoorkleur. Veel klanten kiezen voor deze tint als de keuken een rustige uitstraling moet geven.

Prijs per stuk

 2,50 incl. BTW

Beschrijving

Een warme uitstraling van de TW15-ivoor serie voor jouw droomwand

Deze serie is een Friese wandtegel in een warme kleurstelling. Anders dan de andere twee series is de TW15-ivoor slechts één kleurtint. Dit creëert rust en maakt jouw droomwand een egale wand met subtiele verschillen in vorm en uitstraling. Deze tegels hebben een maatvoering van circa 13x13x0.8cm en hebben de welbekende bakpuntjes diagonaal tegenover elkaar in de hoeken. Wij adviseren om deze tegels te voegen met een zachte warme voegkleur zoals de Sopro FL-plus Jasmijn. Deze voeg is geschikt voor zowel droge ruimten (keuken) en natte ruimten (douche).

Ben je benieuwd hoe deze kleurstelling van tegels zal staan in jouw woning als jouw droomwand, bestel dan een samplepakket. Ben je benieuwd naar de andere kleurtinten van de Friese wandtegels en je wilt deze in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden in de Friese witjes en andere wandtegels te bekijken.