Waddenvogels

Artikelnummer TH1-8 Categorieën , Tag

De zee lonkt en in de verte hoor je al de ontelbare waddenvogels. Dit is de waddenvogels op onze Friese witjes met daarop afbeeldingen van verschillende dieren die je op het strand zult aantreffen zoals eenden, ganzen, steltlopers en meeuwen.

Prijs per stuk

 68,00 incl. BTW

Beschrijving

De waddenvogels serie is een serie beschilderingen op onze Friese witjes met daarop afbeeldingen van enkele bekende strandgangers zoals eenden, meeuwen, steltlopers en zeehonden (wij weten het: de zeehond is geen waddenvogel, maar hij is zo schattig). Deze serie bestaat uit 12 afbeeldingen die allen beschilderd worden in de originele blauwe kleurtint. Spreekt een afbeelding uit deze serie jou aan, maar wil je hem liever in een andere kleurtint zoals mangaan of zwart hebben? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De beschilderingen worden gedaan op dezelfde kleurtint unikleur die je als witje hebt gekozen. Hierbij kun je onder andere kiezen uit een drietal mixen zoals TW-rustie, TW-oud Hollands en TW15-ivoor. Als je de wandtegels zelf gaat plaatsen, lees dan even ons advies voor het plaatsen van witjes. Zo weet jij zeker dat die wand een echte droomwand gaat worden met een gave beschildering van een meeuw, zeehond of een ander dier.

Extra informatie

Afmetingen 13 × 13 × 0,8 cm
Beschildering waddenvogel

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, J2, K