Binnenkijken in...

Bergambacht

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

eindelijk genieten in een nieuw thuis in bergambacht

Wim en Eva weten wel van aanpakken. Vorig jaar kochten zij een vrijstaande woning in Bergambacht en hebben deze volledig onder handen genomen. Van dakpan tot vloertegel; werkelijk alles is verbouwd in de woning.

Eva heeft altijd al een liefde gehad voor kleurrijke en unieke interieurs, verbouwen en het bedenken van de beste indelingen in een huis. “Ik houd van interieurs die je ziet in cafés en restaurants vanwege hun uitgesprokenheid en vind het leuk om dit juist ook toe te passen in woningen.” Dit is dan ook goed te zien in het resultaat! Wat een gave realisatie!

Spaanse witjes Wit | Realisatie Bergambacht

Eva en Wim hebben verschillende wandtegels bij ons gekocht voor verschillende ruimten zoals onze Spaanse witjes in de kleurstelling wit voor het tv-meubel en de Spaanse witjes in de kleurstelling zwart als tegel voor de salontafel. Eva is hierin het creatieve brein en Wim is de uitvoerende kracht. Leuk bij dit project is dat wij ook enkele foto’s hebben gekregen tijdens het voorbereiden en plaatsen van de witjes.

 

Ook op zoek naar een uniek interieur zoals in Bergambacht?

Ben je ook helemaal omver geblazen door deze gave realisatie en wil jij ook zo’n gaaf interieur? Dat kan! Eva helpt je hier graag mee. Zij geeft graag advies en tips. Meer informatie vind je op haar website homestudio interior.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in bergambacht

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.