Binnenkijken in...

Wassenaar

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Hemels zachte uitstraling van Marokkaanse wandtegels in Wassenaar

Aan de rand van Wassenaar hebben de bewoners van deze nieuwe woning afgelopen jaar hun droomhuis gebouwd. Alles aan deze woning klopt en voelt doordacht. Dit komt voornamelijk door de goede voorbereiding en het gedegen uitzoekwerk door de bewoners.

Wij hebben onze Marokkaanse zelliges als wandtegels voor de badkamer en het toilet geleverd in de kleur Cielo. Deze Latijnse benaming voor hemels, komt in onze ogen dichtbij de prachtige uitstraling van de wandtegels. Het is een zachte aangename kleurtint met tinten van grijs, blauw en beige.

Marokkaanse zelliges kleur 32 cielo | Project Wassenaar

Het was een ware opgave voor de bewoners om alle materialen harmonieus met elkaar te combineren, maar volgens ons is dat perfect gelukt. Op de gehele begane grond is gekozen voor een natuurstenen vloertegel in de grijs-levertint. De tegel heeft een wat grover oppervlak met getrommelde randen. Als tegenhanger van deze gehavende tegel is in de badkamer gekozen voor betonciré wandafwerking met enkele accenten in Marokkaanse zelliges. Deze wandtegels zijn net als de vloertegel wat ongelijk in structuur en hebben een zachte kleurschakering. Als voeg is gekozen voor een lichte tint, namelijk Sopro FL-plus wit. Deze witte voeg laat de wandtegels frisheid uitstralen. Een ware schoonheid van een realisatie.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in Wassenaar

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.