Interieurstylist

ArkelWonen

ambachtelijk en professioneel gemaakte interieurs

ArkelWonen & Arkelsol is voor veel huiseigenaren in onze regio bekend als dé woonwinkel waar goed interieuradvies wordt gegeven en gerealiseerd. Eigenaren Arnold en Jannie de Pijper staan al ruim 20 jaar bekend als dé interieurspecialisten in regio Gorinchem en omstreken, maar het werkgebied beslaat vrijwel geheel Nederland.

Arnold en Jannie staan bekend om hun creatieve  en inspirerend woonideeën en nemen hun klanten graag aan de hand mee in hun prachtige woning genaamd ‘het Kloosterhof’. Hier hebben zij diverse stijlkamers ingericht om de klanten de eindeloze mogelijkheden te laten zien. 

ArkelWonen

De verassende aanpak van ArkelWonen in Het Kloosterhof

Onlangs hebben Jannie en Arnold een nieuw concept geintroduceerd waarbij zij hun woning, ‘Het Kloosterhof’ hebben omgetoverd tot showroom, met diverse stijlkamers. In de verschillende stijlkamers worden de nieuwste meubelen, raamdecoraties, stoffen als ook meubelen getoond. De sterke eigenschap van deze manier van presenteren is de aanwezigheid van het ‘huiselijke’. 

Het Kloosterhof, gelegen aan de Rietveld 9 in Arkel, is gelegen in het hof van een oud klooster welke daar enkele jaren heeft gestaan. Later heeft er op deze plaats een boerderij gestaan die ‘Het Klooster’ werd genoemd. Het nabijgelegen huis draagt als herinnering daarn nog de naam ‘kloosterhof’. 

Advies in kleur, styling en inrichting

In het Kloosterhof is alles te vinden op het gebied van interieur en exterieur. Denk aan een fraaie collectie meubelen, behang, bijzondere verlichting en diverse woonaccesoires.

Jannie en Arnold ontvangen hun klanten graag op afspraak zodat zij alle tijd kunnen spenderen om tot een perfect interieurplan te komen voor hun klanten. 

ArkelWonen
ArkelWonen

Onze wandtegels toegepast in interieurontwerpen van ArkelWonen

Jannie vindt het belangrijk om te kijken naar bestaande objecten in een bestaand interieurontwerp en deze niet klakkeloos weg te gooien, maar te hergebruiken of zelfs te accentueren. Denk aan bijvoorbeeld een betegelde wand van witjes. Niets is mooier deze wand in ere te houden en met accenten, zoals een beschilderd witje, nieuw leven in te blazen. 

Benieuwd wat ArkelWonen voor jou kan doen?

Heb je interieurplannen en kom je er niet uit? Of ben je op zoek naar nieuwe wandbekleding en wil je advies? Neem vrijblijvend contact op met Arkel Wonen.

Vraag hier onze gratis brochure aan

Ben je op zoek naar een wandtegel voor jouw droomwand? Kom langs in onze showroom in Ameide of bekijk ons assortiment online. Liever eerst onze brochure ontvangen? Bestel hier jouw gratis exemplaar.

Ontvang onze brochure

Binnen enkele ogenblikken in jouw mailbox!