Interieurstylist

Frouwkjes Kijk

Het advies begint met input van de klant

Frouwkje Bruins van Frouwkjes Kijk Interieuradvies heeft een bijzondere gave. Namelijk interieuradvies geven die is gebaseerd op input van de klant. Dat is de basis voor het advies. 

Vanuit deze basis én de ervaring van Frouwkje adviseert zij haar klanten. Dit kan gaan om een kleine aanpassing in het interieur zoals een andere stoffering van bank of nieuw kunstwerk, tot een volledig interieuradvies

Frouwkjes Kijk

Een harmonieuzer of juist spannender kleurenpalet

Frouwkje probeert met haar advies altijd de juiste snaar te vinden bij de klant. Daarom is de input van de klant volgens haar dan ook zo belangrijk. 

Eerst wordt er geluisterd en gevraagd naar de dingen waar de klant zich bij thuis voelt. Wat hij/zij absoluut niet in een interieur wilt en waar het hart sneller van gaat kloppen. Met deze informatie gaat Frouwkje aan de slag om een passend advies te geven die deze wensen vervult en vertaalt dit in een zogenaamd moodboard. Een collage van kleuren, stoffen en materialen. 

Een netwerk dat mogelijkheden biedt

Frouwkje maakt gebruik van haar netwerk om klanten te helpen bij het vinden en aanschaffen van de juiste materialen. Zo kan zij helpen bij het vinden van een kunstenaar die kunstwerken maakt die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en heeft zij veel connecties bij stoffenagenturen.

Door zich te blijven uitdagen en haar netwerk te blijven vergroten is zij uiteindelijk ook bij ons terecht gekomen en helpen wij haar om mooi interieuradvies te geven met onze wandtegels.

Frouwkjes Kijk

Benieuwd wat FrouwkjesKijk voor jou kan doen?

Heb je interieurplannen en kom je er niet uit? Of ben je op zoek naar nieuwe wandbekleding en wil je advies? Neem vrijblijvend contact op met Arkel Wonen.

Vraag hier onze gratis brochure aan

Ben je op zoek naar een wandtegel voor jouw droomwand? Kom langs in onze showroom in Ameide of bekijk ons assortiment online. Liever eerst onze brochure ontvangen? Bestel hier jouw gratis exemplaar.

Ontvang onze brochure

Binnen enkele ogenblikken in jouw mailbox!