Interieurstylist

Homestudio

Voor wie toe is aan een warm thuis voor het hele gezin

Even kennis maken: Dit is Eva en het gezicht van ontwerpstudio ‘Homestudio”. Eva is Homestudio begonnen vanwege haar liefde voor kleurrijke en unieke interieurs en ziet het bedenken van de beste indelingen in het huis als de leukste uitdaging! Na de verbouwing van twee huizen en het geven van interieuradvies aan verschillende vrienden, kennissen heeft zij de stap als interieurstylist genomen en is volgens ons een stylist met unieke uitdagende en frisse interieurideëen. 

Eva | Homestudio

Gespecialiseerd in het ontwerpen van sfeervolle interieurs

Eva houd van interieurs die je ziet in restaurants, cafés en andere openbare ruimten vanwege hun vaak uitgesprokenheid. ‘Deze stijl is dé stijl die ik probeer te verwerken in mijn interieurontwerpen. Hoe gaaf is een tegelwand in bijzondere kleurstelling of sierlijsten all over the place. Dit is juist gaaf om toe te passen in een interieur”. 

Zo’n sfeervol interieur, de charme van kleur en prints gunt zij haar klanten ook. Daarom helpt zij graag met het realiseren van droominterieurs. Heb je (grondige) verbouwplannen, maar heb je geen idee wat je met het interieur aan moet of heb je er simpelweg geen tijd voor? Eva helpt je graag en neemt alle stress weg door het realiseren van een totaalplan voor jouw woning zo wordt jouw huis een uniek gezellig thuis. 

Werkwijze van Homestudio

RE-STYLE

Eva biedt met haar ontwerpstudio verschillende pakketten aan. Ben je op zoek naar een klein duwtje in de rug voor het updaten van het interieur? Dan ben je bij Eva aan het juiste adres. Zij bekijkt jouw interieurstijl voor de ruimte die je wilt aanpakken en maakt hiervoor een moodboard. Ook stelt ze een shoppinglijst samen met producten die passen in de stijl die je wilt creëeren. 

Homestudio
Re-new advies | Homestudio

RE-NEW

Wil je het interieur een facelift geven, maar geen zin in een complete verbouwing? Dan is het re-new pakket de juiste optie! Met dit pakket ontvang je een totaaladvies voor het interieur inclusief een moodboard, indelingsplan en 2D- of 3D ontwerp. Dit pakket is ideaal als de basis van het huis al in orde is, maar je een nieuw interieur wilt.

RE-BUILD

Staat de sloophamer klaar of wordt juist binnenkort de eerste heipaal de grond ingedrukt? In beide situaties helpt Eva jou met een uitgebreid totaaladvies voor een verbouwing/bouw inclusief 2D- en 3D-ontwerp, moodboard met stalen en product-, verlichting-, en kleuradvies. 

Homestudio

Benieuwd wat Homestudio Interior voor jou kan doen?

Kom je er niet uit met je interieurplannen? Of zoek je iemand waarmee je kunt sparren over jouw interieurplannen? Neem vrijblijvend contact op met Eva!

Vraag hier onze gratis brochure aan

Ben je op zoek naar een wandtegel voor jouw droomwand? Kom langs in onze showroom in Ameide of bekijk ons assortiment online. Liever eerst onze brochure ontvangen? Bestel hier jouw gratis exemplaar.

Ontvang onze brochure

Binnen enkele ogenblikken in jouw mailbox!