Interieurstylist

Juli Ontwerpstudio

Juli ontwerpstudio: twee zussen met gedeelde passie

Zussen Lisa en Julia zijn beide gek op alles wat met interieur te maken heeft.  Na het afronden van hun studies in de creatieve richting, hebben zij de sprong in het diepe gewaagd en laten zij hun droom uitkomen. Namelijk, het helpen van klanten bij het ontwerp van een uniek interieurontwerp. 

Juli Ontwerpstudio | Kleuradvies

Een uniek, modulair, slim en creatief interieur

Een mond vol met beloftes, maar hier staan beide dames voor garant dat zij dit in hun creatieve ideeën tot uiting brengen. Het ontwerpbureau streeft naar interieurontwerpen die perfect aansluiten bij de wensen van hun klanten. Door out-of-the-box te denken, ontstaan er ontwerpen die niet onder de term ‘gewoonlijk’ vallen, maar juist de klanten doen verbluffen. 

De naam Juli Ontwerpstudio is een samensmelting van beide namen van de zussen en staan aan het roer bij het ontwerpbureau. Bovendien staat Juli ook voor de maand juli en is voor beide zussen hun favoriete tijd van het jaar. Zon, vakantie en tijd doorbrengen met vrienden. Samengevat: Een warm gevoel vergelijkend met een warme deken die je om je heen slaat. Dat is volgens het ontwerpbureau precies hoe een interieur ook zou moeten voelen.  

Even voorstellen: Julia

De jongere zus en vast aanspreekpunt bij Juli Ontwerpstudio. Julia heeft een grote passie voor ontwerp en styling en is dan ook de aangewezen persoon om die finishing touch voor jouw woning te laten verzorgen. Na het afronden van haar opleiding ‘Ontwerp en Ruimte’ op het Cibap, wil ze graag haar kennis en vaardigheden delen met de buitenwereld. 

Juli Ontwerpstudio
Juli Ontwerpstudio | Lisa Botter

Oudere zus: Lisa

Hoewel leeftijd slechts een getal is, is Lisa de oudste van het creatieve stel. De creativiteit is beide zussen echter met de paplepel ingegoten, daar waar beide ouders kunstenaars zijn. 

Lisa beheerst alle kennis en vaardigheden om jouw wensen en eisen te vertalen naar een creatief interieurontwerp. Met behulp van een interieurschets in zowel 2D als ook 3D laat zij het ontwerp voor haar klanten tot leven komen. 

Benieuwd wat Juli Ontwerpstudio voor jou kan doen?

Kom je er niet uit met je interieurplannen? Of zoek je iemand waarmee je kunt sparren over jouw interieurplannen? Neem vrijblijvend contact op met de zussen Lisa en Julia! 

Vraag hier onze gratis brochure aan

Ben je op zoek naar een wandtegel voor jouw droomwand? Kom langs in onze showroom in Ameide of bekijk ons assortiment online. Liever eerst onze brochure ontvangen? Bestel hier jouw gratis exemplaar.

Ontvang onze brochure

Binnen enkele ogenblikken in jouw mailbox!