Interieurstylist

Schoonhoven keukens

uit liefde voor hout resulteert in 50 jaar ervaring

Schoonhoven Keukens & Interieur is een bekende naam in de wereld van bijzondere keukens en interieurs en veel ontwerpen keuken zijn dan ook herkenbaar als een ‘Schoonhoven keuken’. 

Ernst en Richard en het team van specialisten maken alles zelf in de eigen werkplaats en waar eerst alleen de keuken de core business was, is de focus verruimt naar kleine en middelgrote verbouwingen. Dit is een logische stap als gevolg van de veranderende interieurstijlen en wensen van de klant

Schoonhoven keukens

Een compleet ontwerp: van schets tot eindresultaat

Het team van Schoonhoven keukens kijkt samen met zijn klanten naar de opstelling en indeling van de ruimte. Vervolgens wordt er advies gegeven over de juiste kleuren, materialen en indeling en gaan  zij voor hun klanten aan de slag om het ontwerp werkelijkheid te laten worden. 

Het bedrijf levert maatwerk in iedere ruimte van het huis, van toilet tot badkamer en van keuken tot hal. 

Maatwerk interieur

De term ‘maatwerk’ is voor Schoonhoven Keukens een term dat de lading van hun kennis en kunde goed dekt. Alles wat wordt bedacht voor de klant, wordt in de eigen werkplaats op maat voor de klant gemaakt. 

Wil je een massief eiken keuken, met bijpassend dressoir of boekenkast? Dan zorgen zij daarvoor. 

Schoonhoven keukens
Schoonhoven keukens

Een bezoek aan de showroom van Schoonhoven keukens

In de showroom van Schoonhoven Keukens aan de Lopikersingel 11 te Schoonhoven staan verschillende keukens opgesteld in verschillende stijlen. Zo krijg je een goed idee wat zij voor jou kunnen betekenen. 

Schoonhoven Keukens werkt regelmatig met ons en onze partner Kersbergen bij realisaties van interieurs, waarbij klanten via de veerpont van Schoonhoven een korte uitstap maken naar onze showroom voor vloer- en wandtegelinspiratie. 

Door deze samenwerking kunnen wij wandtegels leveren die passen bij de stijl van de keuken, toilet of badkamer.  

Benieuwd wat Schoonhoven keukens voor jou kan doen?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of heb je interieurplannen en kom je er niet uit? Neem vrijblijvend contact op met Schoonhoven keukens

Vraag hier onze gratis brochure aan

Ben je op zoek naar een wandtegel voor jouw droomwand? Kom langs in onze showroom in Ameide of bekijk ons assortiment online. Liever eerst onze brochure ontvangen? Bestel hier jouw gratis exemplaar.

Ontvang onze brochure

Binnen enkele ogenblikken in jouw mailbox!