TW1-3

Artikelnummer 100-tw1-3 Categories ,

De Friese witjes in een lichte cremetint.  De TW1-3 is zowel in onze TW-rustiek als ook TW-oud Hollandse mix te vinden. Veel klanten kiezen voor deze tint als de keuken een rustige uitstraling moet geven.

Prijs per stuk

 2,50 incl. BTW

Beschrijving

Deze Friese wandtegel met de kleurcode TW1-3 heeft een lichte neutrale kleurstelling en vormt samen met nog 5 andere kleurtinten de basis voor onze TW-rustiek mix. Deze tegels hebben een maatvoering van circa 13x13x0.8cm en hebben de welbekende bakpuntjes diagonaal tegenover elkaar in de hoeken. Wij adviseren om deze tegels te voegen met een zachte warme voegkleur zoals de Sopro FL-plus Jasmijn. Deze voeg is geschikt voor zowel droge ruimten (keuken) en natte ruimten (douche).

Ben je benieuwd hoe deze kleurstelling van tegels zal staan in jouw woning als jouw droomwand, bestel dan een samplepakket. Ben je benieuwd naar de andere kleurtinten van de Friese wandtegels en je wilt deze in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden in de Friese witjes en andere wandtegels te bekijken.

Extra informatie

Afmetingen 13 × 13 × 0,8 cm

Andere suggesties