Binnenkijken in...

Ameide

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Sfeervolle keuken met zwarte wandtegels in een voormalig pakhuis in Ameide

In dit verbouwde bedrijfspand aan één van de bekendste wegen van Ameide is deze verborgen parel te vinden. Ruim 10 jaar geleden kochten Willem en Jessica het oude pand en knapten het grondig op. Met hulp van familie en vrienden wisten zij het bedrijfspand om te toveren tot een woning met een sfeervol en luxueuze uitstraling.

De verbouwing heeft lange tijd geduurd, maar het eindresultaat mag er zijn.

Realisatie Marokkaanse zelliges metallic zwart in Ameide

In de woning zijn zes houten gebinten te vinden die op bijzondere wijze zijn bewerkt. De bewerking geeft aan dat er oog voor detail is bij ieder aspect van de woning. Deze zijn namelijk gedisseld op authentieke wijze. Dit vergt vakmanschap en vele uren arbeid. Dit oog voor detail is eveneens te vinden in de materiaalkeuze van de bewoners. Zo hebben de bewoners gekozen voor een natuurstenen vloer van Kersbergen, genaamd Bourgondische dallen. Dit geeft de woning een meer landelijke uitstraling door het verouderde oppervlak.

Als eyecatcher wilde Willem en Jessica iets speciaals hebben bij de keuken. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Marokkaanse zelliges in metallic zwart. Deze kleine wandtegels uit Marokko zijn wat ongelijk in oppervlak en geeft goed contrast bij de moderne witte keuken. De tegel zijn gevoegd met een donkere antracietvoeg van Sopro

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in ameide

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.