Binnenkijken in...

Ameide

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Stoere wastafel met zwarte wandtegels in Ameide

‘Stoer en robuust’. Dat zijn de woorden die door ons hoofd schieten als we deze realisatie zien. De bewoners van historisch pand in één van de oudste straten van Ameide hebben afgelopen jaren hun woning volledig onder handen genomen. Vrijwel alles hebben Daan en Marjan aangepakt. Daan is erg handig en heeft vrijwel alles in de woning zelf gedaan. Van stucwerk tot het opnieuw aanleggen van electriciteit als ook het plaatsen van wandtegels.

Marokkaanse zelliges Metallic zwart | Project Meijer Ameide

Van oudsher is de badkamer gesitueerd op de begane grond en zijn de slaapkamers te vinden op de eerste verdieping. Hun wens was om ook een toilet op de eerste verdieping te realiseren met een wastafel. Zo kunnen zij en de kinderen hun handen wassen voor het slapen en eventueel een glas water drinken wanneer zij dorst hebben. In de oude situatie was er al een wastafel, maar deze was erg gedateerd.

Om de wastafel niet teveel ruimte te laten innemen, hebben zij gekozen voor een zwevend wasmeubel van massief eiken met daarop een waskom. Als wandtegel hebben zij gekozen voor onze Marokkaanse zelliges metallic zwart en hebben deze met een antracietkleurige voeg ingevoegd. Zo vallen de voegen vrijwel niet op. Een mooi detail is dat Daan eerst de wandtegels heeft geplaatst en vervolgens de muur er omheen heeft gestuct. Zo loopt het tegelwerk gelijk met de rest van de wand en hoeft er niet gewerkt te worden met hoeklijnen.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in ameide

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.