Binnenkijken in...

Beusichem

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Wandtegels in zachte grijstinten achter de houtkachel in Beusichem

Een droomwand hoeft niet groot te zijn! Dat laten de bewoners van hun nieuwe woning in Beusichem met deze foto’s zien. Zij zochten een mooie frisse wandtegel die zij achter hun kachel konden plaatsen. Hoewel zij nog niet klaar zijn met het inrichten van hun woning, zijn deze wandtegel al geplaatst.

Om de wand een frisse uitstraling te geven, hebben zij gekozen voor de lichte kleur voegsel Sopro FL-plus wit. De wandtegels zijn vrijwel koud tegen elkaar geplaatst met slechts 1mm voeg tussen de tegels.

Marokkaanse Cielo zelliges | Project Beusichem

De bewoners hebben enige tijd moeten wachten op de sleutel van hun nieuwe woning, maaar afgelopen voorjaar was het eindelijk zover. Na grondig plannen en materialen uitzoeken, was daar de tijd aangebroken om alles in werkelijkheid te maken. Zij wilden graag een haard in de woonkamer met daaronder een natuurstenen vloer en bijpassende wandtegels die zacht in uitstraling zijn en bovendien bestand zijn tegen de hoge temperaturen van de kachel. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Marokkaanse zelliges in de kleurstelling Cielo. Deze handgemaakte wandtegels zijn 10x10cm en zijn zachtgrijs tot greige in kleurstelling.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in beusichem

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.