Binnenkijken in...

Appartement Ameide

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Wandtegels in zachte ecrutinten passend bij de keuken

Vorige maand zijn Gerrit en Nel verhuisd naar hun nieuwe woning in Ameide. Het betreft een appartement op de begane grond met een heerlijke tuin waarin zij de eerste zonnestralen van de lente al kunnen meepikken.

Omdat de bestaande keuken al wat gedateerd was, hebben zij besloten om een nieuwe keuken te laten plaatsen die helemaal naar de hedendaagse standaarden is. Nadat de keuken was geplaatst, wilden zij graag een wandtegel achter de keuken die past bij de rest van het interieur.

Hun dochter is bij ons in de showroom langs geweest en heeft enkele voorbeeldpanelen van onze wandtegels meegenomen. Zo konden zij ter plekke zien welke wandtegel het best bij de keuken paste. Uiteindelijk is de keuze gevallen op onze Marokkaanse zelliges Ecru. Het is een bijzonder warme kleurstelling die past bij veel interieurstijlen.

Realisatie van Marokkaanse zelliges ecru | Project Ameide

Kun je net als Gerrit en Nel moeilijk een voorstelling maken hoe dat onze wandtegels als droomwand in jouw interieur staan? Kom langs in onze showroom en je krijgt een gratis sample mee. Zo kun je thuis kijken of de gekozen wandtegel ook echt de wandtegel voor jouw droomwand is.

Ben je in de showroom al overtuigd van onze wandtegels en je wilt direct aan de slag? Veel van onze wandtegels hebben wij op voorraad. Dit betekent dat, terwijl jij een lekkere kop koffie van ons drinkt, wij direct jouw tegels klaarzetten en je de slag kunt.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in Ameide

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.