Binnenkijken in...

Bedrijfspand Bergambacht

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

De kleinste ruimte omgetoverd tot chic en stoer verblijf

Op dit toilet in een bedrijfspand in Bergambacht kijk je je ogen uit; Wat een gaaf toilet! Deze creatieve uitspatting is bedacht door Eva van Homestudio Interior. Eva heeft onze tegels al eerder in één van haar projecten toegepast en net als vorige keer is het eindresultaat dik in orde! Eva had als opdracht van haar klant om een toilet te realiseren die stoer en chic is. Een toilet die bijzonder is in uitstraling en afwerking. Er is gekozen voor onze Spaanse witjes Goud in de maatvoering van 13x13cm. Een gewaagde kleur die goed past bij de rest van de aankleding.

Spaanse witjes Goud | Realisatie Bergambacht

Aan het nieuwe bedrijventerrein in Bergambacht staat het bedrijfspand van Eva’s opdrachtgever. Het betreft een ruime loods met twee verdiepingen, waarbij de begane grond als ruimte dient voor opslag van bouwmaterialen. Op de eerste verdieping is de bedrijfskantine te vinden met aangrenzend het toilet en een kleine opslag. De bedrijfskantine doet denken aan een authentieke après skihut in de Oostenrijkse Alpen met een grote boomstam in het midden waar het typisch après skispel ‘nagelen of spijkerslaan’ door de aanwezigen kan worden gespeeld.

De opdrachtgever heeft Eva de vrije hand gegeven bij het ontwerpen van het interieur van het toilet. Wel werd de voorwaarde gesteld, dat het een toilet moest worden die chique en stoer oogt en je telkens weer nieuwe aspecten van het interieur ontdekt. In onze ogen is dat zeker gelukt, met de bijzonder sprekende gouden witjes en het sprekende behang boven de wandtegels.

Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen met interieuradvies. Voor kleuradvies voor de kleinste ruimte in huis als ook een geheel interieurontwerp? Dan kan Eva van Homestudio Interior hier zeker bij helpen.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in bergambacht

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.  

Meer droomwanden