Binnenkijken in...

Noordeloos

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon gebruikte lijm

Gebruikte lijm

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Icon gebruikte lijm

gebruikte lijm

Een mix van landelijk en modern in een verbouwde boerderij

Johan en Patricia wonen al enkele jaren in het landelijk gelegen Noordeloos, waar zij het achterhuis van een oude boerderij hebben omgetoverd tot een waar droomhuis. Daarvoor woonden zij in Ameide in het historische centrum van het dorp, met een prachtig uitzicht op de Dam. Hoewel deze woning in Ameide nostalgie ademt en het echt sfeer straalt, gingen zij toch op zoek naar een woning die beter aansloot op hun wensen. Met name de wens om meer buitenruimte te hebben voor de paarden was één van de redenen waarom zij uiteindelijk voor deze woning in Noordeloos hebben gekozen. Met een tuin van ruim 9000 vierkante meter en uitzicht op het water ‘De Giessen’, is het heerlijk vertoeven.
Productfoto van de Marokkaanse zelliges 'Deep blue mix' als keukenwand

De afgelopen twee jaar is het gezin druk bezig geweest om deze woning helemaal tot hun eigen plek te maken en hoewel het volgens Johan nooit helemaal klaar is, is de bijzondere wand van Marokkaanse zelliges (in de kleurstelling deep blue mix) niet te missen in de keuken. Deze wand spreekt en straalt luxe en bravoure uit.

Johan heeft de tegels zelf geplaatst en heeft gebruik gemaakt van onze donkere kleur voegsel Sopro Flexvoeg plus antraciet. Deze voeg zorgt ervoor dat de kleurverschillen in de wandtegels nog beter opvallen.

Aan de zijkanten van de wand is gebruik gemaakt van een hoeklijn in matzwart. Dit zijn de details waar wij vrolijk van worden en kunnen alleen maar complimenten geven over deze gave droomwand.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in noordeloos?

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.