Binnenkijken in...

Bovenkarspel

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Een landelijke badkamer met een droomwand van zelliges in Bovenkarspel

Deze bewoners waren op zoek naar een bijzondere wandtegel die past bij de landelijke stijl van hun badkamer. Het is een prachtig voorbeeld van de interieurstijl ‘sober en sjiek’, waarbij veel wordt gewerkt met aardetinten en wat meer donkere kleuren. Als vloertegel is gekozen voor een natuurstenen vloer in klein formaat. Dit lijkt namelijk veel op de maatvoering van oude terracotta tegels die vroeger in oude boerderijen werden gebruikt.

Na enig speurwerk zijn zij bij ons terecht gekomen en hebben gekozen voor een wand van Marokkaanse zelliges in de zwarte kleur. Dit geeft de ruimte een luxueuze uitstraling. Het voordeel van de Marokkaanse zelliges is dat vrijwel alle kleurtinten geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimten.

Om de wandtegels te ‘laten spreken’ is gekozen voor een grijze voeg. Dit  geeft wat meer diepte in de wand en laat de oneffenheden van de vloertegels nét iets meer spreken. In onze ogen een zeer geslaagde droomwand.

Landelijke badkamer in Bovenkarspel met marokkaanse zelliges zwart wandtegels

Om de wandtegels te ‘laten spreken’ is gekozen voor een grijze voeg. Dit  geeft wat meer diepte in de wand en laat de oneffenheden van de vloertegels nét iets meer spreken. In onze ogen een zeer geslaagde droomwand. Let bij gebruik van deze wandtegels in natte ruimten zoals een douche, dat de tegels worden geplaatst met vulplaatjes of afstandshouders tussen de wandtegels. Zo is de wand gemakkelijker te voegen en zorg je bovendien voor een goede waterdichtheid.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in Bovenkarspel

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.