Binnenkijken in...

Wilnis

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Een verbouwde boerderij aan de rand van Wilnis in ere hersteld

Deze boerderij in Wilnis heeft zijn charme helemaal teruggekregen door een rigoureuze verbouwing aan zowel de binnenkant als ook de buitenkant. Hoewel de woning geheel naar hedendaagse standaard is gemoderniseerd, is het karakter van de woning niet verloren gegaan.

De bewoners hebben gekozen voor vloertegels van Bourgondische dallen, geleverd door Kersbergen uit Ameide. Voor de wanden in de badkamer waren de bewoners op zoek naar tegels die geschikt zijn voor gebruik in natte ruimten. Bovendien moesten de tegels passen bij de uitstraling van de woning. Al snel kwamen zij uit bij de Spaanse witjes in de bonte creme mix.

Droombadkamer in Wilnis met Spaanse witjes bonte creme mix

Uiteindelijk zijn deze wandtegels toegepast in zowel de natte ruimte als ook bij de wastafel in de badkamer. Juist door de kleurschakering in de tegels, lijken ze sterk op de oude Friese witjes die van oudsher vaak in boerderijen werden gebruikt in vochtige ruimten. Om de wand een frisse uitstraling te geven, is gebruik gemaakt van een lichte kleur voeg, namelijk Sopro FL-plus Jasmijn.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in Wilnis

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.