Binnenkijken in...

Rumpt

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Op en top landelijke stijl in deze woning in Rumpt

Langs de rivier De Linge in het kleine plaatsje Rumpt, staat deze prachtig verbouwde woning. Deze oude woning is afgelopen jaren van dak tot kelder volledig verbouwd, waarbij de bewoners bijna alles zelf hebben gedaan.

De bewoners zijn verzot op de landelijke stijl en dit is goed te zien in het interieur. Het karakter van de woning is in ere hersteld in zowel het interieur als ook het buitenwerk. In de ruime eetkeuken is gekozen voor een tegelvloer van antieke plavuizen.

v

Als modern contrast is gekozen voor cementtegels in soortgelijke kleurstelling in hal en toilet. Hoewel beide vloeren vrij aanwezig zijn, ogen de ruimten rust en sereen. Dit was ook de bedoeling en zij hebben daarom gekozen voor wandtegels met een egale kleurstelling.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op onze Friese witjes in de kleurstelling TW15-ivoor. Deze zacht crème wandtegel is een echt Hollandse wandtegel die nog volgens origineel receptuur wordt gebakken. Een mooi detail is dat zij in het toilet hebben gekozen voor een profielrand boven de Friese witjes. Dit maakt hun toiletwand nét wat meer bijzonder en is in onze ogen een echte droomwand geworden. Complimenten!

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in Rumpt

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.