Binnenkijken in...

Amsterdam

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Douchen in hartje Amsterdam in geheel Hollandse stijl badkamer

Wakker worden en vanuit je slaapkamer direct naar de badkamer en suite lopen om vervolgens een warme douche te nemen en uit het raam te kijken naar de schoonheid van de grachtengordel in hartje Amsterdam. Dat kunnen de nieuwe bewoners van dit prachtige herenhuis.

Op de vierde etage wordt momenteel deze prachtige badkamer gerealiseerd. Hoewel deze nog verre van af is, is de droomwand al goed te zien! Er is gekozen voor echte Friese witjes in een rustiek TW-rustiek serie. Dit past volgens ons perfect bij het karakter van de woning.

Friese witjes TW-rustiek | Project Amsterdam

Afgelopen weken hebben de werklieden niet stil gezeten en is het interieur van de woning volledig overhoopgegooid. De woning was voor de verkoop een pand dat werd verhuurd aan studenten. De nieuwe bewoners hebben ervoor gekozen om de woning in zijn geheel zelf te betrekken en moest daarom rigoureus worden verbouwd.

De bewoners hebben een zwak voor Amsterdam en zijn verzot op het karakter van het herenhuis dat pure nostalgie uitstraalt. Om dit karakter nog beter zichtbaar te maken, hebben zij ervoor gekozen om de woning in originele staat te brengen met bijpassende materialen. Zo hebben zij in de badkamer gekozen voor onze Friese witjes in de TW-rustiek mix. Deze kleurenmix lijkt veel op de mix kleurtinten die vroeger in de echte oude witjes ook te vinden was. Om het nog authentieker te laten ogen, is gekozen voor een grijze voeg tussen de wandtegels.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in amsterdam

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.