Binnenkijken in...

Breukelen

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Geef hier de naam van het project weer

De bewoners van deze oude boerderij aan de rand van Breukelen hebben de boodschap goed begrepen die zij van de vorige bewoners hebben gekregen tijdens de verkoop van de oude boerderij. ‘Laat de ziel van de boerderij niet verloren gaan’.

De boerderij stond al enige tijd te koop totdat er op de deur werd geklopt door de nieuwe bewoners. Zij waren direct enthousiast en konden door gelukkig door het gedateerde interieur heen kijken. ‘De plek en de ruimte en vooral de ziel van de woning sprak ons direct aan’.

Spaanse witjes zacht beige | Project Breukelen

Na de koop zijn de nieuwe bewoners direct aan de slag gegaan en hebben zij de woning naar hedendaagse standaarden verbouwd. Er ligt vloerverwarming onder de nieuw geplaatste vloer van oude Franse plavuizen. Om deze landelijke uitstraling door te trekken, hebben zij gekozen om wandtegels te gebruiken die eveneens het handgemaakte karakter hebben. Uiteindelijk is er gekozen voor Spaanse witjes in de kleurstelling zacht beige.

‘De kleuren van de oude Franse plavuizen vloer zijn al vrij wisselend. Wij wilden daarom een wandtegel gebruiken die rust uitstraalt, maar wel één met een authentieke uitstraling. Volgens ons passen de Spaanse witjes zacht beige hier goed bij. Het is een warme kleurstelling die past bij de rest van het interieur’.

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in Breukelen

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.