Binnenkijken in...

Vakmanschap in Vijfheerenlanden

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

Gebruikte tegels

Icon locatie realisatie

Locatie

Icon gebruikte tegels

gebruikte tegels

Vakmanschap met respect voor de historie van het gebouw

Het is vrijdagmiddag wanneer we met onze camera naar een afgerond project in Vijfheerenlanden rijden om het resultaat op beeld vaste te leggen. De trotse aannemer Mulckhuyse uit Ameide staat ons op te wachten in de deuropening om ons door de woning te leiden.

De verbouwing heeft geruime tijd in beslag genomen, maar de aannemer vertelt dat dit resultaat niet kon worden bereikt door het toevoegen van tijdsdruk op dit project. Dit project had tijd nodig om te vormen tot de parel die het nu is geworden.

Realisatie van bronzen zelliges in project Vijfheerenlanden

Tijdens de rondleiding door de woning zien we de prachtige details, zoals de zorgvuldig geplaatste houtlook-vloeren, originele balken en de strak afgewerkte muren. De grote ramen met daarin subtiele details die de historie van de woning verklappen, zorgen voor veel natuurlijk licht en geven de ruimtes een open en luchtig gevoel. De keuken is een ware eyecatcher, met zijn moderne apparatuur en luxe afwerking. Het resultaat van dit project is werkelijk indrukwekkend en laat zien dat Mulckhuyse vakmanschap en oog voor detail heeft. De trotse aannemer toont ons vol trots het eindresultaat en wij kunnen niet anders dan onder de indruk zijn van dit prachtige project.

Bronzen zelliges hebben een rijke kleurschakering

Het bijzondere van deze wandtegels is de rijke schakering aan kleurtinten die telkens veranderen door wisselend daglicht. De aannemer heeft bij de keuze van de wandtegels zijn vrouw gevraagd om mee te kijken. De wandtegel moet namelijk passen bij het totaalbeeld van de woning en moet bovendien de rijke historie van het pand versterken. Dit is in onze ogen perfect gelukt en als fervent liefhebber van koken, word je heel blij als je tijdens het koken naar deze bijzondere wandtegels kunt kijken.

 

Meer weten over deze toegepaste wandtegels in Vijfheerenlanden

Wil je meer weten over dit project of de gebruikte producten? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.