Een verhaal over

Reportage in Wonen Landelijke Stijl

Thuis in landelijke stijl in Hellevoetsluis

In het magazine Wonen Landelijke Stijl -editie 4 – 2023- staat het echtpaar Henk en Sylvia met  een reportage over hun volledig verbouwde twee-onder-een-kapwoning. Henk is een echte doe-het-zelver en draait zijn hand niet om voor kluswerk en heeft dan ook vrijwel alles zelf in de woning verbouwd. 

Het interieur van Henk en Sylvia is te typeren als sjiek en landelijk met rustige kleurtinten en past volgens ons perfect in het landelijke magazine. 

Realisatie Hellevoetsluis | Marokkaanse zelliges Metal Blue als wandtegels bij de keuken

Een stoere natuurstenen vloer van Bourgondische dallen

In de reportage vertelt het echtpaar dat het interieur toe was aan een opknapbeurt en wilden een stoere robuuste vloer. Uiteindelijk kwam de wens van Sylvia uit, namelijk een prachtige Bourgondische dallen vloer, type Dordogne. Deze vloer vonden zij bij onze partner Kersbergen. 

Henk heeft de vloertegels ook zelf gelegd en het resultaat mag er zeker zijn. Menig tegelzetter zal zijn/haar waardering uitspreken over de wijze waarop de tegels zijn gelegd. De vloer ligt er prachtig egaal in en geeft de indruk dat deze al jaren ligt en door het gebruik alleen maar mooier is geworden. 

Robuuste keuken met bijzondere zelliges wandtegels

Sylvia en Henk kozen ook gelijk een nieuwe keuken. Het is een nieuwe opstelling, namelijk een zogenaamde U-vorm, in plaats van de standaard L-vorm die er voorheen inzat. 

Om de keuken ruimtelijker te laten ogen, is er gekozen voor een nieuwe keuken zonder bovenkasten in een donkergrijze kleur. Bovendien biedt de nieuwe keuken meer kastruimte en zijn bovenkasten niet meer noodzakelijk. 

Achter het grote fornuis hebben Henk en Sylvia gekozen voor Marokkaanse zelliges als wandtegels in de sjieke kleurstelling Metal Blue

Realisatie Hellevoetsluis | Marokkaanse zelliges Metal Blue

Zelf zelliges wandtegels plaatsen

Net zoals Henk de Bourgondische dallen vloer heeft geplaatst, heeft hij ook de zelliges wandtegels in de keuken geplaatst. Het plaatsen van deze wandtegels is vrij eenvoudig, maar vergt wat geduld, goede voorbereiding en handige uitleg. Met behulp van ons advies over het plaatsen van Marokkaanse zelliges, kan vrijwel iedereen zelf deze wandtegels plaatsen. Bekijk hieronder het eindresultaat van de verbouwing bij Henk en Syliva. Benieuwd naar het hele verhaal? Je vind het in editie 4-2023 van Wonen Landelijke Stijl. 

Vraag hier onze gratis brochure aan

Ben je op zoek naar een wandtegel voor jouw droomwand? Kom langs in onze showroom in Ameide of bekijk ons assortiment online. Liever eerst onze brochure ontvangen? Bestel hier jouw gratis exemplaar.

Ontvang onze brochure

Binnen enkele ogenblikken in jouw mailbox!