Een verhaal over

Publi reportage in Landelijk Wonen

stijlvolle wandtegels passend bij een landelijk interieur

In het magazine Landelijk Wonen -editie 4 – 2023- staan wij met een heel toffe publireportage. In het artikel wordt ingegaan op onze samenwerking met Kersbergen. X-tiles hebben wij opgericht als aanvulling op de collectie vloertegels van Kersbergen, omdat wij merkten dat veel klanten die bij Kersbergen in de showroom komen, graag een totaalbeeld willen hebben. Dit betreft dus niet alleen de vloertegels voor keuken, toilet of badkamer, maar juist ook tegels voor de wand.

Vrouw leest artikel X-tiles in Landelijk Wonen magazine

Een totaalbeeld voor keuken, badkamer of toilet

Onze wandtegels limiteren zich niet alleen voor gebruik in deze ruimten, maar het zijn wel de meest genoemde ruimten waar onze klanten de tegels willen toepassen. Het voordeel van onze samenwerking met Kersbergen, is dat klanten direct hun gekozen vloertegels kunnen zien in combinatie met onze collectie wandtegels.

Bovendien kun je vaak de wandtegels direct meenemen. Bijna alle wandtegels hebben wij namelijk op voorraad. Ook hebben wij de benodigde materialen zoals voorstrijk, lijm en voegsel om de wandtegels te verwerken. 

Wandtegels voor de doe-het-zelvers

Met onze handige how-to’s en collectie verwerkingsmaterialen zoals hierboven genoemd, proberen wij de klanten te helpen om de wandtegels zelf te kunnen verwerken. Het is in de meeste gevallen namelijk helemaal niet zo heel moeilijk. 

Wel heb je enkele basismaterialen nodig zoals een slijptol of decoupeerzaag om tegels te zagen en uiteraard potlood en meetlint. 

Achtergrond-wandtegels-plaatsen
Publi reportage in Landelijk Wonen

Groot aantal kleurtinten zelliges

Onze meest sprekende wandtegels zijn toch wel de Marokkaanse zelliges. Deze handgemaakte wandtegels zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere kleurtint. Zo kun je kiezen uit dieprood tot junglegroen en van zacht wit tot sjiek brons. Juist door deze grote keuze in kleurtinten, is er altijd wel een kleur die past bij jouw interieurstijl. Ben je benieuwd hoe de zelliges in het echt eruit zien? Kom dan langs in onze showroom in Ameide. 

Benieuwd naar het artikel in Landelijk Wonen? Je leest ‘m hier…

Vraag hier onze gratis brochure aan

Ben je op zoek naar een wandtegel voor jouw droomwand? Kom langs in onze showroom in Ameide of bekijk ons assortiment online. Liever eerst onze brochure ontvangen? Bestel hier jouw gratis exemplaar.

Ontvang onze brochure

Binnen enkele ogenblikken in jouw mailbox!